15. VeszprémFest – Beharangozó

A nyár minidig bővelkedik különböző szórakozási lehetőségekben, s így fesztiválokba is gazdag. Számtalan zenei fesztivállal is találkozhatunk az idei szezont illetően. Ennek sorába tartozik a 15. VeszprémFest is, melyet 2018. július 11-14.között rendeznek meg újra Veszprém városában. A rendezvény egyes napjain mint ahogy már az megszokott az évek folyamán más és más zenei műfaj előadói […]

A nyár minidig bővelkedik különböző szórakozási lehetőségekben, s így fesztiválokba is gazdag. Számtalan zenei fesztivállal is találkozhatunk az idei szezont illetően. Ennek sorába tartozik a 15. VeszprémFest is, melyet 2018. július 11-14.között rendeznek meg újra Veszprém városában. A rendezvény egyes napjain mint ahogy már az megszokott az évek folyamán más és más zenei műfaj előadói szerepelnek a színpadon.

​​​Ahogy a szervezők ígérik, ez a mostani VeszprémFest is egy óriási kulturális nagy rendezvény lesz, amely igazi élményeket jelent és értéket teremt mind a helyi lakosok, mind pedig az ország bármely területéről idelátogató zene és művészetkedvelő emberek számára.

Mint az elmúlt 14 évben, most is a fesztivál több napon át hozza el nekünk majd a különböző zenei műfajok legszínvonalasabb, és világhírű előadóit, lehet ez világzene, jazz, klasszikus zene, opera, vagy épp pop zene.

Érdekesség ebben az évben, hogy a pár nap alatt 6 világsztárt is láthatunk a VeszprémFest nagy színpadán. Újra, mint az előző években, most is nagy nevekkel találkozhatunk. A program ismeretében elmondhatjuk, hogy igazán változatos lesz a zenei palletta kínálata,ahogy a nevek felsorolásába kicsit betekintünk. Érdekes és sokak által vár esemény lesz, hogy három estén át koncertezik majd 3 stílusban Lajkó Félix, de hazánkba érkezik a legendás Ziggy Marley, és koncertet ad Joss Stone és Aloe Blacc is Amy Macdonalddal együtt.

Visszatérve már a hagyományokhoz az idén is megrendeznek egy opera gálát is ahol most majd először lép együtt színpadra Miklósa Erika és Rost Andrea, valamint még két nemzetközileg is elismert operacsillag José Cura és Ramón Vargas előadásában is gyönyörködhet aki odalátogat.

A koncertek mellett számos más programmal is várják az odalátogatókat, újabb és újabb helyszíneket bekapcsolva. Ezek közül is kiemelném a már 2011 óta minden évben megrendezésre kerülő Rozé, Rizling és Jazz Napokat.Tehát mindenképp érdemes ezen a pár napon Veszprémbe ellátogatni, hisz óriási zenei élményekkel lehetünk gazdagabbak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.