B my lake 2018. – Beharangozó

Az elektronikus zene rajongóinak bizonyára nem kell elmondanom, hogy mit is takar a B my Lake Fesztivál ! Az idén augusztusban immár hatodik alkalommal rendezik meg Közép-Európa első számúnak mondott szabadtéri underground fesztiválját. Most  Keszthely lesz az a város, ahol megrendezése kerül, ez a nagyszabású rendezvény, de az elmúlt évek során mondhatjuk, hogy mindig más […]

Az elektronikus zene rajongóinak bizonyára nem kell elmondanom, hogy mit is takar a B my Lake Fesztivál ! Az idén augusztusban immár hatodik alkalommal rendezik meg Közép-Európa első számúnak mondott szabadtéri underground fesztiválját. Most  Keszthely lesz az a város, ahol megrendezése kerül, ez a nagyszabású rendezvény, de az elmúlt évek során mondhatjuk, hogy mindig más Balaton menti város adott neki otthont.  Tehát a B my Lake az elmúlt 5 évben volt már, a balatonvilágosi Club Aliga kempingben, majd azt kinőve Zamárdiba, a Strand Fesztivál mellé telepítették át a szervezők, s ahogy említettem az idei évben pedig a keszthelyi Zala kempingbe bulizhatnak majd a a fesztiválozók augusztus 22–25. között.

Mennyire népszerű ez a fesztivál?

Erre a kérdésre igazán könnyű válaszolni, hiszen már az első B my Lake 2013-as megrendezésekor kiderült, hogy azonnal Közép-Európa egyik legnépszerűbb fesztiválja lett és rögtön a hazai underground zene rajongónak is első számú nyári eseményévé vált. Minden évben rengeteg látogatóval dicsekedhet, s így az idén is legalább 50 000-nél is több vendégre számítanak.

Kiket láthatunk fellépőként?

A fesztivál négy napja alatt majd 3 színpadon is zajlanak az események, illetve a koncertek. Többek közt fellép Richie Hawtin, Marco Carola és Maceo Plex, és természetesen még sokan mások, hiszen több, mint 20 világsztár részvételét is beharangozta a B my Lake Fesztivál.

Bizonyára ez az új, és csodálatosan szép helyszín, Keszthely is vonzó lesz a zenerajongók számára. S így a MOL Nagyon Balaton és a B my Lake szervezői arra számítanak, hogy ez a nyár végét lezáró koncertekkel teli pár nap majd több tízezer hazai- és külföldi vendéget is fog jelenteni.
A különleges helyszín, a régi időket idézi, hiszen a sátrakat egy vadregényes, vízparti kempingben lehet majd felállítani, s ez teljes mértékben illik ennek a rendezvénynek a stílusához.

Néhány nagy név a fellépők közül

Akik az elektronikus zene szerelmesei most augusztus végén 4 napon át, 3 színpadon csodálhatják meg majd az egyedülálló hang-és látványelemeket, hiszen ezzel zárja majd a nyarat Richie Hawtin, Maceo Plex, a  Tale of us, Amelie Lens, Chris Liebing, Marcel Dettmann, a Kollektiv Turmstrasse, Sasha Carassi, a Matador, Sam Paganini, John Digweed, Charlotte de Witte és még persze nagyon sok előadó és zenekar ott lesz!

De ha már a végét megemlítettem, akkor nézzük meg az első napot is, hisz akkor lép színpadra Marco Carola , Paco Osuna, Matador, Andrey Pushkarev John Digweed, Alan Fitzpatrick, Marcel Dettmann, és Charla.  Olyan eladókkal is találkozhatunk az idén, akik még soha nem jártak itt, például Sebastian Mullaert, az Oxia, Philipp Straub, Jennifer Cardini, Hot X, Peter Makto, Sikztah, a Moscoman, a Polarize, vagy a Secr.

Tehát rengeteg alkalom lesz arra, hogy az elektronikus zene rajongói kitombolhassák majd magukat a színpadok előtt, és találkozhassanak kedvenceikkel. Ám ne felejtkezzünk meg a helyszínről sem, hisz itt napközben a Balaton szépsége és csodálatos panorámája, a tó vize varázsolja majd el a látogatókat, és kínál számtalan egyéb programot és gasztronómiai élvezeteket.
Tehát kalandra fel! Irány a Balaton! Irány a B my lake!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.