Campus Fesztivál 2018. – Beharangozó

z Alföld egyik legnagyobbnak számító könnyűzenei rendezvénye a Campus Fesztivál, amelyet minden év júliusában Debrecenben a Nagyerdőn rendeznek meg. Így lesz ez az idén is, hiszen 2018. július 18.és 22 között várja a fesztiválkedvelő látogatókat. Hivatalosan Campus Fesztivál néven először 2007-ben szerepelt ez a rendezvény. A fesztiválra minden évben több külföldi híres fellépőt is idehoznak […]

z Alföld egyik legnagyobbnak számító könnyűzenei rendezvénye a Campus Fesztivál, amelyet minden év júliusában Debrecenben a Nagyerdőn rendeznek meg. Így lesz ez az idén is, hiszen 2018. július 18.és 22 között várja a fesztiválkedvelő látogatókat. Hivatalosan Campus Fesztivál néven először 2007-ben szerepelt ez a rendezvény. A fesztiválra minden évben több külföldi híres fellépőt is idehoznak a szervezők például az évek folyamán többek között lépett már fel a Campuson a Rasmus, a Madcon, az Apocalyptica, DJ Antoine, Clean Bandit, Jess Glynne, az ír Therapy és a holland Kensington is.

Elmondhatjuk, hogy talán az idei év legnagyobb sztárvendége az amerikai hiphop és R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz! De fellép még a színpadon a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass ,Sigma és a Téglás Zoltán vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is.

Bizonyíték arra, hogy magyar előadókkal is bőven meg lesz spékelve a programok sokasága, Sigma, R3hab és az Ignite mellett egy jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is. De a fellépők között láthatjuk és hallhatjuk még a debreceni Nagyerdőben a következő sztárok, Majka & Curtis, a Punnany Massif, Kowalsky meg a Vega, a Szabó Balázs Bandája, a Akkezdet Phiai vagy a Brains koncertjet is. Rengeteg, s jobbnál jobb előadóval találkozhatunk itt, hiszen ezen a fesztiválon az idén több mint kétszáz koncertet tartanak.

Nem lehet kihagyni ezt a nagyszerű rendezvényt most sem!. Ha jól akarsz szórakozni, s imádod a bulikat, a pörgést és a jó zenét, akkor mindenképp ott a helyed!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.