EFOTT 2018. – Beharangozó

 Azzal kezdeném a beharangozót, hogy mi is az az EFOTT?Egy olyan fesztivál, amely tényleg a magyar fiataloknak szól!  Fantasztikus zenei élményt kínál az idén 20 hektáron, több mint 100 fellépővel, és 200 programlehetőséggel megrendezendő  EFOTT. ahova a szervezők elmondása szerint mintegy 25 ezer embert várnak. Egy gyönyörű helyszínen Velence – Sukoró térségében kerül megrendezésre idén […]
 Azzal kezdeném a beharangozót, hogy mi is az az EFOTT?Egy olyan fesztivál, amely tényleg a magyar fiataloknak szól!  Fantasztikus zenei élményt kínál az idén 20 hektáron, több mint 100 fellépővel, és 200 programlehetőséggel megrendezendő  EFOTT. ahova a szervezők elmondása szerint mintegy 25 ezer embert várnak. Egy gyönyörű helyszínen Velence – Sukoró térségében kerül megrendezésre idén a hat naposra bővített fesztivál  július 10-16-a között.
Kikkel is találkozhatunk a hat nap alatt a színpadokon? Először is a magyar előadókkal kezdeném, hisz több mint 100 magyar fellépő előadását is élvezheti aki az  EFOTT-fesztiválra ellátogat.  Koncertet ad például a Wellhello, a Punnany Massif, a Halott Pénz, Majka&Curtis, a Brains, a Kelemen Kabátban, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Cloud 9+ és Szabó Balázs bandája, a rock jegyében pedig többek között  láthatjuk és hallhatjuk még a Tankcsapda, a Kowalsky Meg a Vega, az Anna and the Barbies, a Leander Kills, a Dorothy és a Paddy and the Rats fellépését is. . Viszont ami érdekesség, hogy először vesz részt az EFOTT-on  Rúzsa Magdi, sokak kedvence aki pénteken énekel majd a nagyszínpadon.

De lesznek természetesen külföldi fellépők is, mint például Jessie J, vagy a mostani brit közönség kedvenc, John Newman, de ott lesz Lost Frequencies, a Volbeat ,vagy a Dub FX,, hogy csak néhányat soroljak fel a nagy nevekből.
A koncertek mellett a szervezők sok egyéb programmal is készültek, például népzenével, néptánccal és a közkedvelt nótakaraokee-val is . Ám igazi családi programnak is kiváló lehet, hisz mint mindig a 14 éven aluliak szülői kísérettel  ingyen látogathatják a fesztivált. Tehát ott a helye mindenkinek aki egy fantasztikus fesztiváli hangulatra és sok-sok koncertre vágyik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.