FEZEN Fesztivál 2018 – Beharangozó

Hogy mi is az a FEZEN Fesztivál? A rövidítés a Fehérvári Zenei Napok nevét takarja. 1997-ben indult, amikor egy lelkes, székesfehérvári fiatalokból álló csapat úgy döntött, hogy megszervez egy koncertsorozatot..Az évek során aztán bebizonyosodott, hogy igenis van rá igény és így a Fezen mára már nemzetközi szinten is számon tartott fesztivállá nőtte ki magát a […]

Hogy mi is az a FEZEN Fesztivál? A rövidítés a Fehérvári Zenei Napok nevét takarja.
1997-ben indult, amikor egy lelkes, székesfehérvári fiatalokból álló csapat úgy döntött, hogy megszervez egy koncertsorozatot..Az évek során aztán bebizonyosodott, hogy igenis van rá igény és így a Fezen mára már nemzetközi szinten is számon tartott fesztivállá nőtte ki magát a 20 év leforgása alatt Olyan híres fellépők koncertjeit is láthattuk már ezen a színpadon mint a Deep Purple, a Judas Priest, a Dream Theater, vagy épp a Guano Apes. Az idén július. 25- és 29 között rendezik meg Székesfehérváron.

Fantasztikus nagy neveket találhatunk a fellépők sorában. A teljesség igénye nélkül sorolnék csak fel neveket akiket láthatunk majd a színpadon a fesztivál ideje alatt. Ott lesz az első napon a Halloween,az AWS, a Brains, Esti Kornél a Halott Pénz, Junkies,Lóci Játszik, a The Biebers, a Wellhello .

Majd a második napon koncertet adók közül szemezgetve színpadra lép a The Prodigy,Accept, DragonForce,. Richie Kotzen, a Depresszió, a Kowalsky meg a Vega, Magashegyi Underground ,és Majka& Curtis.
Ám a harmadik nap is gazi nagy neveket tartogat, úgy mint Ákos, Anna & The Barbies, Honeybeast, a Kalapács, Leander Kills, Lord ,Mobilmánia, Moby Dick, az Ocho Macho, vagy a Quimby, és a Road, de ekkor láthatjuk Rúzsa Magdit is.

Majd a szombati napon sem lesz idő nagyon unatkozni, hisz ismét nagynevű előadók koncertjén lehet majd bulizni, innen is néhány nevet ragadnék ki csak, Pitbull, Dj BoBo ,a Belga, Ganxsta Zolee, vagy a Tankcsapda.

De a könnyűzenei koncerteken kívül lesz még kortárs színház, folk, világzene és minden este zárásaként táncház is. Ezen az új programhelyszínen lép fel többek között a CSÍK zenekar, és a Parno Graszt.
Érdemes lesz tehát a FEZEN fesztivál ideje alatt Székesfehérvárra látogatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.