L.E.S.Z. Feszt 2018 – Beharangozó

Két nap múlva Kisvárdán újra a bulizás kerül előtérbe, nem máshol, mint a város egyik legmeghatározóbb helyszínén, a kisvárdai Várkertben. A terület most még csendes, hiszen egyenlőre csak a előkészületek folynak. Viszont 2 nap múlva már több tízezer ember fog itt tombolni. Az egész országból, sőt még a távoli Ausztráliából is érkeznek fesztiválozók, hiszen a […]

Két nap múlva Kisvárdán újra a bulizás kerül előtérbe, nem máshol, mint a város egyik legmeghatározóbb helyszínén, a kisvárdai Várkertben. A terület most még csendes, hiszen egyenlőre csak a előkészületek folynak. Viszont 2 nap múlva már több tízezer ember fog itt tombolni. Az egész országból, sőt még a távoli Ausztráliából is érkeznek fesztiválozók, hiszen a hazai zenei élet nagyágyúi mellett, sok külföldi népszerű előadók is fellépnek. Tehát bátran kijelenthetjük azt, hogy ez a kisváros a Nyírségben a világ középpontjává válik néhány napra. Tarts velem és megtudhatod mit várhatsz a fesztiváltól, és azt is hogy kikkel találkozhatsz a színpadok előtt. Még nem késő elindulni, még MINDIG ott lehetsz!

Külön színpad

A fesztivál szervezők úgy döntöttek, hogy idén külön színpadot állítanak a rockzene kedvelőknek, tehát mivel a különböző zenei stílusok külön színpadra költöznek, ezért biztosan meg fogja mindenki találni a számára a legkedvezőbbet. Sőt lesz még dance aréna is, ahol szintén garantált lesz a jó hangulat. A szervezők a zene mellett, egyéb más szórakoztató programokkal is készülnek, hogy legyen másfajta kikapcsolódási lehetőség is a fesztiválra látogatók számára, nehogy valaki úgy érezze, unalmas volt ez a két nap. A programokon kívül, természetesen kempinget is biztosítanak a távolról érkezőknek. Sőt Nyíregyháza felé pedig hajnalban buszjárat is rendelkezésre fog állni a hazaindulóknak. Tehát bátran kijelenthetjük, hogy mindenre figyeltek a szervezők, hogy akinek kell segítségére lehessenek és valamennyi odalátogató remekül szórakozhasson.

A fellépők akikkel találkozhatunk a fesztiválon. Ott lesz a A Király Halott, Ákos, Alvin és a Mókusok, az Ámokfutók ,Andro, az Animal Cannibals, Apey & The Pea, az Auróra, az AWS, ÁTS, a Balaton, Bárány Attila, a Beatrice, a Before The Last , a Besh O Drom, Byealex és a Slepp, Chris Lawyer, Cloud 9+ Colorstar, a Cory – Happy gang, Csángálló, a Depresszió, a Desperado, Dj Budai, Dj Kühl, Dj Nara, Dj Petrényi, Don Gatto, Dóra és a Felfedezők , az Elefánt, s Fatal Error, Ferenczy György, s Fish! , Frogshow& a Gabor Kraft , a Good Time Boys,a Halott Pénz, a Ham Ko Ham , Hanry, a Hollywood Rose, I Love Retro Dj ,Jackwell, és James Cole.

De itt még nincs vége az előadók hosszú sorának, hiszen szintén színpadra lé még Jurij, a Karmapirin, a Kaukázus,a Kelet Brass Band ,a Keleti Front. a Kell egy! Még! , Kiscsillag, Korda György és Balázs Klári, Krisz Rudolf , Leander Kills, Macskanadrág, Majka & Curtis, a Margaret Island, Márton Meg A Hősök, Massimo Dj , Mateo & Spirit , Metha, Miss Bee – Bestiák, a Moon Of Soul, Muzsik és Volkova, a Mystical Plants, Nana Vortex, Németi, a New Friend Request, a New Level Empire, Newl & Zola, Nick Warren, No Dress Code Acoustic, az Óperentzia, a Paddy And The Rats, a Pál Utcai Fiúk, Pánpéter, a Parno Graszt, Pat Duff, a Periscope, Peter Makto, a Phoenix Rt, Pierre Maddox , Pila, Pixa, a Prémvadászok , a Prosectura , a Punnany Massif , a Radar, Rios X Don Sparks ,Rúzsa Magdi, a Sanfranciscobeat, Sarkadi, Shabaam, Sheepskin, Skindre, Soulwave, a Stadiumx , Sterbinszky, a Supernem, Süly, Szextett, a Szükségállapot. Szüret Utcza, a Tankcsapda, a The Biebers, The Mighty Boss Mags ,Tibi A Hegyről, Tökéletes Helyettes, Useme , az Üllői Úti Fá:K , Vasco, a Vera Bravo Band, a Wellhello, Yamina ls Zorall .

A fantasztikus neveket, s a listát megnézve garantálhatom, hogy jó hangulat fog uralkodni a fesztivál ideje alatt. Ha kedvet kaptál, ne késlekedj, légy te is részese a kisvárdai L.E.S.Z. Fesztiválnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.