Művészetek Völgye 2018. – Beharangozó

Egy óriási népszerűségnek örvendő fesztiválra hívnám most fel a figyelmet, hiszen  az idén is, immár 28. alkalommal megrendezésre kerül július 20 és 29 között  a kapolcsi fesztivál, a Művészetek Völgye.  A rendezők gondoskodtak arról most  is, hogy senki ne unatkozhasson, és megtalálhassa  azt a programot ami a kedvence. Hogy miért is lesz  garantált a szórakozás […]
Egy óriási népszerűségnek örvendő fesztiválra hívnám most fel a figyelmet, hiszen  az idén is, immár 28. alkalommal megrendezésre kerül július 20 és 29 között  a kapolcsi fesztivál, a Művészetek Völgye.  A rendezők gondoskodtak arról most  is, hogy senki ne unatkozhasson, és megtalálhassa  azt a programot ami a kedvence. Hogy miért is lesz  garantált a szórakozás minden vendégnek? Mivel több mint 1500 programmal várja a fesztiválra látogatókat, 60 helyszínen a Művészetek Völgye.
Ez a mostani rendezvény azért is különösen fontos, mivel idén az Európai Unió által meghirdetett 2018-as Kulturális Örökség Európai Évének a kiemelt eseménye lesz. Mivel a kapolcsi fesztivál a régi hagyományokat is bemutatja, s ezzel  közösséget teremt és közösséget épít.
Mondhatjuk azt is, hogy ez Balaton legnagyobb összművészeti fesztiválja is egyben.  Vigándpetenden és Taliándörögdön is érdekes programok várják a fesztiválra érkezőket. A tíz nap alatt  a koncerteken kívül számos más szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget is találhatunk, lesznek  például  színházi előadások, irodalmi estek, különféle közösségi programok és interaktív játékok is. készülnek Tehát ami biztos, hogy senki nem fogja megbánni, ha ezt a pár napot ebben a gyönyörű környezetben átbulizza, hiszen a fellépők neveit is látva, elmondhatom máris, hogy ez  az önfeledt kikapcsolódás és szórakozás fesztiválja lesz!
Az idei zenei paletta kínálata nagyon gazdag, nézzük is meg, hogy kiket láthatunk majd a színpadokon a fesztivál ideje alatt.
Ott lesz a 30Y, ANNA AND THE BARBIES, ANTON VEZUV, ASIAN DUB FOUNDATION, BABRA zenekar , a BAGOSSY BROTHERS COMPANY, a Balaton zenekar, Beck Zoltán,a Bekvart kvartett, Belau, a BELMONDO, BESH O DROM, a BLUE SPOT, Bob ÉS BobéK, Bognár Szilvia,  a BOHEMIAN BETYARS, Borbély Mihály, Both Miklós, Budapesti Voices,  a CIMBALIBAND, a COLORSTAR, CSEMER BOGLÁRKA (BOGGIE),  a CSÍK ZENEKAR,a DE-PHAZZ, DENIZ, DJ BOOTSIE, DOLÁK-SALY RÓBERT, a DRASTIK PUTTO, az Elefánt, az ETNOROM, a FRAN PALERMO, a GÓBÉ ZENEKAR, GRYLLUS DÁNIEL és GRYLLUS VILMOS. Harcsa Veronika, Herczku Ágnes, a HIPERKARMA,HOBO, HUZELLA PÉTER, az IRIE MAFFIA, IVAN & THE PARAZOL, JAMESE, JÓNÁS VERA EXPERIMENT, a KALÁKA EGYÜTTES. KÁRÁSZ ESZTER és zenekara. a KEREKES BAND, a KISCSILLAG, a LÓCI JÁTSZIK, a MAGASHEGYI UNDERGROUND,a MARGARET ISLAND, a MARY POPKIDS, a MEZTELEN DIPLOMATÁK, MOMENTÁN TÁRSULAT,MÜLLER PÉTER SZIÁMI, a méltán népszerű Muzsikás együttes.
Ám a lista korántsem teljes, csak  szemezgettem a fellépők névsorából. Nézzük tovább, hogy kik lesznek még ott. NIKOLA PAROV, NOVÁK PÉTER, ÓBUDAI DANUBIA ZENEKAR, ÖRKÉNY ISTVÁN SZÍNHÁZ, PÁL ISTVÁN “SZALONNA”, PALYA BEA,PARAFÓNIA, a PARNO GRASZT, PÉTERFY BORI & LOVE BAND, PETRUSKA, Pinceszínház, a QUIMBY, REBECCA FERGUSON, SEBESTYÉN MÁRTA, SZABÓ BALÁZS BANDÁJA, SZIRTES EDINA MÓKUS, TOMPOS KÁTYA, VÁCZI ESZTER ÉS A QUARTET, a VAD FRUTTIK, VARRÓ DÁNIEL, a Veszprémi PETŐFI Színház is képviselteti magát.
Természetesen a felsorolt nevek mellett még számtalan neves előadó és érdekes  program is várja a Kapolcsra és a másik két városba érkező fesztiválozókat. Hiszen mint láthatjuk, nem csak könnyűzenei programok, hanem másfajta  zenei ág képviselői és más művészeti kategóriákból ékező híres emberek is hozzájárulnak a fesztivál sikeréhez.  Nem lehet tehát kihagyni! A felhőtlen kikapcsolódásra vágyóknak kiválóan alkalmas ez a fesztivál!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.