Strandfesztivál 2018. – Beharangozó

A nyár vége felé, mikor már vége a nagy buliknak, rendezvényeknek, még egy hatalmas fesztivál eseményt tartogat nekünk az augusztus is! A Balaton part  vonzó helyszíne évek óta a STRAND Fesztiválnak, melyet az idén is Zamárdiban a szabad strand területén.rendeznek meg  augusztus 22. és 25. között. Akik szeretnek a nyári forróságban  a hűsítést adó magyar […]
A nyár vége felé, mikor már vége a nagy buliknak, rendezvényeknek, még egy hatalmas fesztivál eseményt tartogat nekünk az augusztus is! A Balaton part  vonzó helyszíne évek óta a STRAND Fesztiválnak, melyet az idén is Zamárdiban a szabad strand területén.rendeznek meg  augusztus 22. és 25. között. Akik szeretnek a nyári forróságban  a hűsítést adó magyar tengerben lubickolni, ,  s vágynak arra, hogy este egy jót bulizhassanak, koncerteket látogassanak, akkor azoknak feltétlen ott a helyük Zamárdiban!
Ma már elmondhatjuk, hogy ez a fesztivál nem csupán a MOL Nagyon Balaton méltán legjobb rendezvénye, de a hazai fesztiválok között is az  egyik legnépszerűbb. Miért is állíthatom ezt? Mivel még nem régóta, (az idén hatodik alkalommal rendezik meg) szinte   újnak számít a fesztiválok sorában, ám mégis nagyon ismertté vált ez idő alatt is, hiszen évente közel százezren látogatnak el Zamárdiba.
Egy olyan fesztivál ez, ahol a legnagyobb hazai nevek mellett, sok nemzetközileg is elismert fellépőt  láthatunk a színpadon.
De a Petőfi Rádió hazai kedvencei is eljönnek a Balaton mellé ilyenkor és a fergeteges hangulatról  több világsztár fellépése is gondoskodik miden nap. Ami a rádióhoz is köthető program lesz, hogy idén a Strandra költözik a Petőfi Zenei Díjátadó gálája.

Kiket láthatunk a Strand Fesztivál 4 napja alatt?

 

Nagyon széles a paletta, számos híres és ismert együttes és előadó fellépése vonzza majd a színpad elé a lelkes rajongókat. A felsorolás szintjén hoznám most ide csak a fellépők névsorát.
Augusztus 23-án,  lép színpadra a Kelemen  kabátban,majd a  a Nagyszínpad győztese az  Apey & the Pea, a fesztivál egyik himnuszához köthető New Level Empire, a Wellhello és a Thirty Seconds to Mars, az MVM Nagyszínpadán pedig a JETLAG,  Péterfy Bori & Love Band, a Vad Fruttik, a 30y, a Fish! valamint FRITZ koncertjein robbanhat a színpad.

24-én Robin Schulz és Ákos ad konceret, akikre biztosa rengeteg ember lesz most is kíváncsi.
S kiket látatunk még a néhány nap alatt? Ott lesz aThirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Rag’n’Bone Man, Kensington, Fritz Kalkbrenner, Sigala, Kungs, Troyboi, a Tankcsapda,a Halottpénz, a Punnany Massif,  a 30Y,   az Amigod,  Antonia Vai, az Apey and the Pea, Bagossy Brothers Company, Belau, Bëlga, a Blahalousiana, s a Brains.
De   színpadra lép majd ByeAlex és a Slep, Cloud9+, Esti Kornél,a Fish!, a Hiperkarma, a Honeybeast Hősök, az Intim Torna Illegál, az Irie Maffia, , Jetlag, mint említetem a KelemenKabátban, a Kiscsillag, Kkowalsky meg a Vega, a Lóci Játszik, a Magashegyi Underground, Majka & Curtis, a Margaret Island, Mary Popkids, a New Level Empire, a Pál Utcai Fiúk, Péterfy Bori & Love Band, a Quimby, Soulwave, a Supernem, és nem utolsó sorban  a Szabó Balázs Bandája.  Szintén számos nézőre számíthat a The Biebers, a The Carbonfools, a Vad Fruttik, valamint  Wellhello koncertje.
Tehát elmondhatjuk, hogy méltó búcsúztatása lesz ez a Strand Fesztivál az idei nyárnak, hiszen nemsoká kezdődik újra az iskola és a munka. Remélhetőleg az időjárás sem tréfálja meg a fesztiválra érkezőket és Zamárdiban, dübörög  Balaton part a hazai és külföldi előadók számaitól. Itt biztos vagyok benne, hogy mindenki meg fogja találnia kedvenc zenéjét és előadóját! Tehát ajánlom mindenkinek aki egy nyár végi fantasztikus kikapcsolódásra vágyik, hogy ne hagyja ki a zamárdi Strand Fesztivált az idén se!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.