Tavaly lemondta, idén más helyen, de tényleg megjelenik.

Rita Ora a tavalyi évben sokak számára okozott csalódást azzal a lépésével, amikor is a fesztivál kezdete előtt nem sokkal olyan elhatározást hozott, hogy visszamondja a koncertjét. Így az ő koncertje iránt érdeklődök csalódottan vették tudomásul, hogy az énekesnő nem lesz jelen a fesztiválon. Viszont aggodalomra semmi ok, tavaly elmaradt, de idén úgy néz ki, […]

Rita Ora a tavalyi évben sokak számára okozott csalódást azzal a lépésével, amikor is a fesztivál kezdete előtt nem sokkal olyan elhatározást hozott, hogy visszamondja a koncertjét. Így az ő koncertje iránt érdeklődök csalódottan vették tudomásul, hogy az énekesnő nem lesz jelen a fesztiválon. Viszont aggodalomra semmi ok, tavaly elmaradt, de idén úgy néz ki, hogy pótolja ezt a keletkezett űrt.

Ahogy említettem tavaly úgy volt, hogy a Sziget fesztiválon fog fellépni, de a fesztivál kezdete előtt végül lemondta, viszont a közösségi média azonnal rácuppant a hírre, mivel sokan szerették volna a Rita által képviselt dallamokat hallani, élvezni és szórakozni rá. Ezért a Balaton Sound szervezői szinte azonnal ráugrottak, hogy nem hagyhatják a rajongókat cserben. Múlt hét pénteken bejelentették azt, hogy az énekesnő Zamárdiban igenis meg fog jelenni és mindenképp pótolni fogja az elmaradt bulit és reméljük, azért rá is tesz egy lapáttal, hiszen van mit bepótolni.

Persze ezen a napon, nemcsak Rita Ora neve került bejelentésre. A szervezők további neveket is elárultak. Tehát idén a Balatonnál koncertezik még Big Scean, Big Shaq, GoldLink, Shander van Doorn a Purple Haze nevű alteregójával, Dreezy, Yxng Bane, Kaynzo, Cristoph és Andrew Rayel is.

Az idei Sound első neveit még decemberben jelentették be: akkor derült ki, hogy Zamárdiban buliztat majd David Guetta, Martin Garrix, a Chainsmokers, Ty Dolla $ign, illetve jön még többek között Martin Solveig, Craig David és Princess Nokia is.

S persze a hazai neveket sem hagyhatjuk ki a sorból, hiszen csak magyarok vagyunk és a szívünk hozzájuk húz, a magyar dalokhoz. Ezért ki lehet jelenteni, hogy mindenképp színpadra lép a Punnany Massif, a Brains, viszont Majka & Curtis sem fog otthon maradni, az elnöki ügy is ismét a színpadon fog lenni, tehát elérkezik a két fenegyerek ismét, akik már beírták magukat évről évre a fesztivál történelmébe, a Wellhello is érkezni fog még Akkezdet Phiai, de nem utolsó sorban a Saverne is már garantáltan ott lesz a Soundon.

A Sound idén Július 4 – 8 között kerül majd megrendezésre és természetesen a helyszín nem változott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.